NOVA ROYAL är en mångsidig serie terrassmarkiser som täcker de flesta behov av skugga över en uteplats. Med allt från markiser med extra ståhöjd till riktigt smala eller varför inte med rull­gardinsfront för de där irriterande låga solstrålarna.

En stabil markis i många modeller, med modern design i ett stort urval kulörer kännetecknar NOVA ROYAL-serien. Hög kvalitet borgar för slitstyrkan.

NOVA ROYAL Design – Öppen markis i designutförande.

NOVA ROYAL Crossover – Ena armen viks omlott över den andra, vilket gör det möjligt att ha terrassmarkisen på en mycket smal terrass eller balkong.

NOVA ROYAL Marcesa – Öppen terrassmarkis med dukbalk ger extra ståhöjd.

NOVA ROYAL Semi – Halvkassett

Manövrering: Manuell med vev eller med elmotor styrd med strömbrytare, fjärrkontroll, automatik eller med en kombination av dessa. Smart Control är en manövrering som kan kopplas till markisens standardmotor och som kan styras från en Ipad eller Iphone

Tillbehör: Rullkappa som skyddar mot lågt gående sol. Skyddstak som höjer utseendet och skyddar duken i infällt läge. Justerenhet Flexi som justerar markisens höjd med vev. Teleskopsstag för förankring i framkant.

Miljöinformation: Markisen är återvinningsbar med undantag för markisduken samt några mindre detaljer som t. ex. rostfria skruvar och axlar. Markisduken avger vid förbränning hälsovådlig rök.


Relaterade dokument:

AMA nova royal 2020 Installation

AMA Produktblad Nova Royal