Den rymliga kassettlådan skyddar markisduken från smuts och väta för maximal livslängd. Passar för medelstora och större fönster på både villor och kontor. Markisen går att seriekoppla, som med motordrift gör den lämplig för större objekt. Tillbehör som nischkonsoller gör installationen enkel även på betong eller tegelhus

Manövrering: Band utifrån eller inifrån. Band inifrån med sidoförskjutning. Bandets placering i sidled anpassas med hjälp av sidoförskjutning. Med elmotor, styrd med strömbrytare, fjärrkontroll, automatik eller med en kombination av dessa.

Tillbehör: Nischkonsol. Invändig seriekoppling eller utvändig seriekoppling Brytrulle för invändigt drag. Platta till brytrulle för montering på gipsvägg. Sidoförskjutning till nischkonsol. Sidoförskjutning vid vanlig väggmontering. Banduppsamlare. Linvev (används även till band).

Miljöinformation: Markisen är återvinningsbar med undantag för markisduken samt några mindre detaljer som t.ex. rostfria skruvar och axlar. Markisduken avger vid förbränning hälsovådlig rök. För eventuell elektrisk utrustning och annan mer detaljerad information kontakta närmaste AMA-återförsäljare.


Relaterade dokument:

AMA Produktblad Nova Baroness och Grand Baroness 2018/